OVER NOOMSCHEEK

Ik heb affiniteit met fotografie, film en met name cinematografie. Deze passie kwam op het moment dat ik zag hoe invloedrijk deze kunsten zijn in de wereld.
Met name de oneindige mogelijkheden van verhalen die je kunt vertellen met beeld: een perfecte wereld, werelden die niet bestaan of juist het realistische beeld van hoe de maatschappij er uitziet.
Ik laat dit zien door het uiterste uit mezelf te halen en pas tevreden te zijn wanneer de klant meer dan tevreden is. Fotografie en film zijn uitingen waar ik mijn passie 100 procent in kwijt kan.

Wat ik bied is rust, respect, plezier, enthousiasme, passie, gemengd met creatieve en eigenzinnige energie. Ik vind het belangrijk dat elk werk wat ik maak een cadeau is om naar te kijken én je met anderen wilt delen, omdat de inhoud te mooi is om voor jezelf te houden.